Kolme huippua MAC kosmetiikalta

Kauneus-osiota en voisi kuvitella korkkaavani millään muulla tavalla kuin jakamalla tietoa kolmesta huikeasta tuotteesta MAC kosmetiikkamerkiltä. Nämä tuotteet ovat pysynyeet matkassani ja meikkausrutiineissani jo tovin. Syy on yksinkertainen: ne toimivat kuin junan vessa (niinkuin ennen vanhaan 😀 ). Tuotteet ovat juuri sitä mitä lupaavat, elleivät jopa enemmän ja kiistatta pääsevät minun ns. Holy Grail-listalle (parhaista parhaimmat). Niiden käyttö on helppoa, eikä vaadi sirkustemppuja tai huippuammattilaisen otetta. Näitä tuotteita suosittelisin jokaiselle hitusenkaan meikkaukkauksesta ja ehostamisesta kiinnostuneelle!

Photo 22.4.2014 18.14.14

1.  MAC Pro Longwear Paint Pot, PAINTERLY

Tämä tuote kiinnittää silmämeikin kuin silmämeikin, olit sitten tekemässä kevyttä arkisempaa meikkiä vain sipaisemalla vaaleaa sävyä silmäluomille tai sitten huikean syvää ja tummaa smoky eye-meikkiä rajauksineen. Itse kärsin suhteellisen rasvaisista luomista ja silmämekin teko ilman pohjustusta ei tule kuuloonkaan ilman, että luomiväri kerääntyy söhröisiksi raidoiksi luomivakoon. Juuri pohjustukseen ja pitoon voin tämän tuotteen kanssa luottaa täysin. Se myös tasoittaa luomenpintaa sekä korjaa värimuutoksia (esim. punaiset luomet) luoden täydellisen ”kanvaasin” silmämeikin tekoon. Tuotteen voi levittää sormin tai siveltimellä ja se levittyy hyvin vaikka onkin suhteellisen tanakkaa. Paint Potteja saa useissa eri sävyissä, mutta eniten käyttämäni Painterly soveltuu lähes kaikkien silmämeikkityylien tekoon ja siitä on helpoin aloittaa.

Photo 22.4.2014 18.16.16

Tässä vielä havainnollistava kuva siitä, kuinka luomiväristä saa tuplasti irti ”tehoja” käyttämällä pohjustusta, esimerkiksi edellä mainitsemaani MAC Paint Pottia. Tällöin luomivärin pigmentit pääsevät oikeuksiinsa, vaaleat värit peittävät paremmin, tummat sävyt on syvempiä ja kirkkaat värit hehkuvat. Luomivärin levitys ja häivytys on myös helpompaa. Vasemmalla luomiväri ilman pohjusta ja oikealla pohjustuksen kanssa (Paint Pot Painterly).

Photo 22.4.2014 18.22.09

2. MAC Pro Longwear Concealer

Eivätpä ole tummat silmänaluset aiheuttaneet päänvaivaa, kun tähän peitevoiteeseen olen siirtynyt. Peittää kuin unelma niin tummaa kuin kirjavaa alaluomen ihoa. Ei paakkunnu pieniin juonteisiin, eikä hieman suurempiinkaan 😉.  Tuotteen voi levittää sormin (tätä itse suosin) tai siveltimellä ja kiinnittää puuterilla (ei välttämätöntä) ja se sopii myös muiden ihon ongelmakohtien peittämiseen. Olen myös nähnyt tätä käytettävän silmäluomen pohjustusvoiteena, koska tosiaan on kestävästä tuotteesta kyse. Sävyjä on useita ja varmasti jokaisen mieleen, itse käytän sävyä NW 20. Tuote on käsittämättömän riittoisaa ja peittämiseen tarvitaan vain pieni määrä.  Ainoa pikku miinus tulee pakkauksesta, sillä vaikka pumppupullo on kätevä annostelija, niin yhdellä painalluksella tuppaa tulemaan hitusen liikaa.

Photo 22.4.2014 18.19.32

3.  MAC Prep + Prime Lip

Myönnettäköön, että tämä tuote hieman arvelutti aluksi ja pähkäilin mielessä tulisiko sille kuitenkaan tarpeeksi käyttöä. Pähkäily oli onneksi turhaa sillä tuote lunasti lupauksetn heti ensi käytöstä ja nyt etenkin huulipunan käyttö ilman tätä huultenpohjusta ei tule kuuloonkaan. Varsinkin punaiset, värikkäät ja räikeät huulipunasävyt levittyvät kuin unelma ja pysyvät huomattavasti pidempään haalistumatta. Tuotetta levitetään huulipunan tapaan huulille ja hieman huulenrajan yli (estää huulipunan karkailua ja suttaantumista). Maltti on tässäkin valttia, eli kevyt levitys huulille riittää ja näin ollen tuote toimi niinkuin pitää. Anna tuotteen hetken aikaa asettua (tekee huulista hieman nihkeä pintaiset) ja meikkaa huulet oman mieltymyksen mukaan. Olen käyttänyt tätä myös huulikiillon alla, etenkin jos huulikiillossa on paljon pigmenttiä ja peittävyyttä.  Tuote ei kuivata huulia ja on hyvin riittoisaa.

Photo 22.4.2014 18.15.29

Huippuja hetkiä meikkauksen merkeissä ja tietysti mieltä lämmittää, jos vinkit auttavat ja avaavat uusia näkökulmia meikkaamiseen ja ehostamiseen! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Kolme huippua MAC kosmetiikalta

 1. Noora

  Hyvä tytöt! Kivan oloinen blogi, saitte seuraajan 😉
  Pakko kommentoida, että 2/3 näistä mullakin käytössä, ja olen niin samaa mieltä että on ärsyttävää että peitevoidetta tulee pumppupullosta kerralla liikaa 😀
  Pitää hommata toi huulipuikko, sitä en ole kokeillutkaan.

  1. jenandnellys

   Ihanaa kuulla, että miellyttää! 🙂 Pumppupullosta vois annostella tuotetta semmoseen pieneen näytepurnukkaan ja siitä sitte siveltimellä lisäillä (säilyy hyvin), mutta jääköön hifistelyt nyt vielä toistaiseksi 😉 Toi huulipuikko on kyllä kätevä, ei muuta kuin kokeilemaan! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s