Kolme loistavaa Lumene kosmetiikalta

Lumene on varmasti se kosmetiikkamerkki, jonka lähestulkoon jokainen suomalainen tunnistaa. Siispä halusin tällä kertaa ottaa käsittelyyn tuotteita, joiden saatavuus on helppoa eikä vaadi esim. nettishoppailua. Lisäksi se on kotimainen (mikä ei taatusti ole muuta kuin plussaa) sekä hinta-laatu suhde on varsin kohdillaan. Käytin aikoinaan Lumenen meikkipuuteria vuosia, mutta sitten ne ketaleet menivät muuttamaan koostumusta ja käyttö loppui kuin seinään ja vähitellen jäi muidenkin Lumene tuotteiden käyttö. Tiukka U-käännös tapahtui monen vuoden jälkeen viime vuoden marraskuussa ja tuntuu aivan huipulta löytää tämä suomalainen kosmetiikkamerkki uudelleen! Siispä aloitan tästä käänteen tehdystä tuotteesta 🙂

 

Photo 27.4.2014 13.32.00

 

 

1. Lumene Bright Now Vitmanin C Day Cream

Alkuun pieni tunnustus. Pitkään mielipiteeni Lumenen ihonhoitotuotteista oli lähinnä laatua: ”Jaahas, lakkaa siellä, karpaloa täällä ja mustikkaa tuolla. Plah.”. Nyt kuitenkin joudun syömään hattuni ja mielipiteeni, sillä Lumenen Vitamin C – tuotesarja on kaapannut sydämeni. Vitamin C päivävoide tupsahti ihonhoitorutiineihini aivan sattumalta viime vuoden marraskuussa, kun joululahjoja shoppaillessa törmäsin Lumenen osastolla pakettitarjoukseen, jota en onneksi jättänyt ohittamatta. Mielestäni on hyvä vaihdella kasvovoiteita aika-ajoin ja ”herätellä” ihoa uusin tuottein. Tämä voide toimii loistavasti rasvaisuuten tapuvalla ihollani, mutta tiedän sen toimivan hyvin myös kuivemalla iholla. Koostumus ei ole liian rasvainen eikä myöskään turhan geelimäinen. Tuoksu on hykerryttävän hyvä, mutta ei lamaannuttavan vahva. Voide imeytyy ihoon sekunneissa, eikä jätä rasvaista kerrosta. Iho tuntuu ja näyttää pehmeältä sekä virkeältä. Tämä tuote on noteerattu ulkomaillakin ja oli huikeaa nähdä se mainittavan amerikkalaisen meikkigurun youtube-videolla, joka käsitteli hänen valitsemiaan vuoden 2013 parhaita kauneustuotteita. Tässä linkki postaukseen: https://www.youtube.com/watch?v=0Fl1eQxXkCM.

 

Photo 27.4.2014 13.33.54

 

 

2. Lumene Bright Now Vitamin C BB Serum

Kun ollaan päästy vauhtiin, niin jatketaan samaan hengenvetoon toisella Vitamin C tuotteella, johon olen ihastunut. Seerumit ovat suhteellisen uusi juttu minulle, mutta mielenkiinto on herätetty ja ostoslistalle on jo rustattu uusia tuttavuuksia seerumien maailmasta. Tämä seerumi on ihanteellinen nimenomaan seka- tai rasvaiselleiholle. Voiteen keveys ja kyky imeytyä ihoon hetkessä ovat valtteja. Lopputulos on kuulaan mattainen olematta kuitenkaan kuiva. Nappi tuote päivä- ja yövoiteiden alle tehostamaan ihon heleyttä, ilman että ihosta tulee kiiltävä. Kuivuuteen taipuvalle iholle suosittelisin Vitamn C -sarjasta Dry Skin Cocktail ravitsevaa tehohoitoa, jolla saavutetaan lisäkosteutta käyttämällä sitä päivä- ja yövoiteen alla. Molemmat tuotteet on pakattu näppäriin pumppupulloihin, joista annostelu on helppoa. Herkullisesta tuoksusta plussaa.

 

Photo 27.4.2014 13.36.26

 

 

3. Lumene Blueberry Eyebrow Pencil / 2 Harmaanruskea

Yksikään päivä ei alkaisi oikein ilman tätä tuotetta! Kulmakarvojen pelastus monen monen vuoden ajan. Parasta tässä kulmakarvakynässä on väri, keskiruskea eikä hitustakaan punertavuutta. Imartelee monia kasvoja, ihon sävystä riippumatta. Siskoni Nelli käyttää tätä samaa tuotetta sekä samaa sävyä, vaikka ihomme ovat selkeästi erisävyiset ja silti tuote sopii molemmille loistavasti. Koostumukseltaan ei liian kova, mutta ei myöskään niin pehmeä, että suttaisi. Kynän jälki ei ole kuiva ja se kestää niin hikoulut kuin rasituksetkin koko päivän ajan. Soveltuu kulmien täyttöön sekä jatkamiseen. Kulmakarvakynää saa kolmessa eri sävyssä, käyttämäni nro 2 harmaanruskea on keskimmäinen väri. Kulmakarvat ovat itselleni kasvojen tärkein kohta, sillä ne luovat kasvoille kehyksen, siispä vaadin kulmakarvatuotteilta hyvin paljon ja tämä tuote vastaa kaikkiin odotuksiini.

Photo 27.4.2014 13.37.54

 

Virkistäviä meikki- ja ihonhoito hetkiä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s