Ensipuraisu: Coastal Scents luomivärit

Ensipuraisussa esittelen itselleni uusia kosmetiikkamerkkejä. Pyrin käyttämään ja testaamaan tuotteita jonkin aikaa, jotta voin antaa rehellisen arvion ja mielipiteen. Tervetuloa tutustumaan uteen kosmetiikkamerkkiin ja tuotteisiin kanssani!

 

 

Photo 4.5.2014 14.08.27

 

Tällä kertaa valitsin amerikkalaisen Coastal Scents kosmetiikkamerkin. Coastal Scents on tunnettu uskomattomasta hinta-laatusuhteesta, toimivista tuotteista sekä käsittämättömästä väritarjonnasta. Coastal Scentsiltä löytyy luomivärejä, huulimeikkejä, siveltimiä ja paljon muuta kosmetiikkaa. Itseäni kiinnosti eniten luomivärit, koska olen niistä lukenut hurjasti hyvää palautetta ja useissa arvioissa seikkaili vertaus MAC:in ikonimaisiin luomiväreihin. Luomivärejä löytyy valmiissa paleteissa ja irtona eli ns. ”pannuissa”, joista voi koota itselleen mieluisan kokonaisuuden. Luomiväripannuissa värivalikoima huimaa päätä, sillä sävyjä on yli 370 mistä valita! Pannuissa on magneetti pohjassa, jotta ne voi helposti ”napsauttaa” pakoilleen magneettikoteloon. Pannut ovat ällistyttävän huokeita eli 1,95$ kappale ja valitsemani 12 pannun magneettikotelo 5,99$ (saatavana myös pienemmässä ja isommassa koossa). Halusin ehdottomasti koota palettini itse ja päätin valita neutraaleja, violetin ja vihreän luomivärisävyjä.  Tässä linkki Coastl Scents nettisivuille: http://www.coastalscents.com/

 

Photo 4.5.2014 14.10.14 (1)

 

 

Tässä valitsemani luomivärit käsinäytteiden muodossa. Kaikki luomiväri tulivat yksittäin pakatuissa muovirasioissa ja erittäin hyvin pehmusettuna (yksikään luomiväri ei ollut kärsinyt vahinkoa postitusmatkalla). Tuotteet tulivat melkein kuin ajatuksen nopeudella, sillä tein tilauksen torstaina ja paketti saapui FedExin avulla jo seuraavana maanantaiaamuna. Postikulut tosin olivat suht korkeat 30$, eikä halvempaa vaihtoehtoa ollut. Postikuluineen tilaukseni maksoi 56,33$.

 

Photo 4.5.2014 14.30.17

Ylärivissä paletissani ovat neutraalit sävyt. Vasemmalta oikealle: Ashen (harmahtava beige metallisella kimalluksella), Victorian Pear (punertava beige metallimaisella kimalluksella), nämä molemmat ovat ihanan pehmeitä ja peittäviä, juuri sopivia liikkuvalle luomelle tai korostukseen. Camel Taupe (keskiruskea hennolla kimalluksella) on ideaali ”siirtymäväri” eli kun siirrytään tummasta luomivakoväristä vaaleaan kulmanalusväriin. Gunpowder (mustaruskea hienovaraisella kimalluksella)on omiaan ulkonurkan varjostukseen tai luomivakoon, vaikka täysin matta ei olekaan.

 

Photo 4.5.2014 14.33.49

Keskimmäisestä rivistä löytyvät violetit ja siniset sävyt. Vasemmalta oikealle: Violetville (kirkas matta pinkki-lila), tähän olin ehkä hienoisesti pettynyt, pigementtisyys ei samalla tasolla kuin muissa väreissä. Profound Plum (mattainen pehmeä luumu lähes huomaamattomalla kimalluksella), täyteläinen ja pehmeä, tämä toimii hyvin smokey eye-meikissä ja ulkonurkan varjostuksessa. Regalia Purple (sinertävä lila metallisella kimalluksella) huikean pigmenttinen ja peittävä. Black Berry (hieman punertava musta/ruskea hennolla hohteella) upea sävy ulkonurkan varjostukseen tai luomivakoon.

 

Photo 4.5.2014 14.38.01

Alin rivi koostuu vihreän eri sävyistä. Vasemmalta oikealle: Elven Green (kirkas murrettu vihreä intensiivisellä hohteella) kesäinen sävy liikkuvalle luomelle, runsaasti pigmenttiä kirkkaudesta huolimatta. Olive (oliivin vihreä mattamainen koostumus), runsaspigmenttinen army-vihreä sävy. Forest Eve (tummahko keskivihreä huikealla kimalluksella), upea niin liikkuvallaluomella kuin luomivaossa, unelma levittyvyys. Pinehurst (tumma vihreä matta koostumksella), syvennettynä mustalla luomivärillä saadaan ihanan erilainen sävy ulkonurkkaan tai luomivakoon.

 

Photo 4.5.2014 14.12.19

Yllätyksenä tilauksen mukana oli ihastuttava mini-paletti, jossa oli ”maistiaisina” neljä sävyä. Kaikki sävyt olivat runsas pigmenttisiä ja pehmeitä, kuten toivoa saattaa.

 

Kokonaisuudessa olen erittäin tyytyväinen Coastal Scent luomiväreihin, uskomatonta kuinka melkoisen huokealla hinnalla saa kelpoa laatua. Matta koostumukset olivat pigmenttitasoltaan hieman heikompia kuin hohtavat ja kimaltavat, mutta silti tarpeeksi intensiivisiä. Mielessä siintää jo uusi tilaus ja uudet sävyt sekä muutama sivellinmalli kiinnostaa kovasti, joten eiköhän tältä merkiltä vielä jatkoa seuraa! 😀

 

Värikkäitä ja hyväntuulisia meikkilekkejä kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s