GlamGlow Youthmud – luksusmutanaamio (+kuorinta)

Kukapa ei kaipaisi hieman luksusta arkeen, no tässä sitä olisi mudan muodossa! 😀 GlamGlow Youthmud on vienyt tämän koskemtiikkaihastelijan mennessään. Tuote lupaa paljon, mutta myös lunastaa niitä. Ensi kosketus tuotteeseen tapahtui noin 2 vuotta sitten, kun Stockmannin koskemtiikkaosastolla kierrellessäni esittelijä sai minut kiinnostumaan ja mukaan lähti normikokoa pienempi kokeilupurkki. Epäröin kyllä tovin, sillä kun tuotteeseen ja sen ulkonäköön yhdistetään sanoja Hollywood, glam, very sexy (miksi ei tässäkin kohtaa vaikka mieluummin ”very fresh/beautiful”) ym. muita jokseenkin korneja asiayhteyksiä, jää tuote niille sijoilleen. Sain kuitenkin kokeilla tuotetta kädelle ja fiilistellä koostumusta, se varmisti ostopäätöksen. Nyt meneillään on jo toinen normaalikokoinen purnukka, eikä kyllästymistä näy. Tuote on erittäin riittoisaa ja se onkin iso plussa, sillä hinta on pieni miinus. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa viikossa. Mielestäni kerran viikossakin (tai jopa harvemmin) käytettynä toimii erinomaisesti. GlamGlow Youthmud on erittäin miellyttävä ja toimiva naamio, mutta myös tehokas ja hellävarainen kuorinta. Seuraavaksi tarkemmin tuotteesta, koostumuksesta ja käyttökokemuksesta.

 

Photo 27.4.2014 13.39.45

 

GlamGlow Youthmud koostuu seuraavista aineosista: vihreän teen lehdet (kirkastaa ja tasapainottaa ihoa), vulkaaniset mineraalit (herättelee ihoa, lisää verenkiertoa), muratti (kiinteyttää, lisää elastisuutta), kurkku (rauhoittaa ihoa), raunioyrtti (kiihdyttää solujen uudelleen uusiutumista), laventeli (luonnollisesti antibakteerinen) ja kamomilla sekä kehäkukka (taistelee ihon ongelmia vastaan). Tuote lupaa kirkastaa ihoa ja saada sen hehkumaan, pienentää ihohuokosia, pehmentää ihoa, mutta myös lisätä kimmoisuutta, vähentää ihon rasvaisuutta kuitenkaan poistamatta luonnollisia öljyjä. Lista on melkoinen, mutta eipä ole turhaan tuotetta luonnehdittu ”nuoruusmudaksi” sillä iho tuntuu huomattavasti terveämmältä ja raikkaammalta jo yhden käytön jälkeen.

 

Photo 27.4.2014 13.42.48

 

Käyttö on helppoa kuin heinänteko. Tuotetta levitetään puhtaille kasvoille ohut kerros ja annetaan vaikuttaa n.10min tai kunnes naamio on kuivahtanut. Tuotteen kuivuessa iholla tuntuu kihelmöivää tunnetta ja kiristävää vaikutusta (ei kuitenkaan epämiellyttävää). Naamio pestään pois pyörivin liikkein, jolloin vulkaaniset mineraalit pääsevät oikeuksiinsa ja hellästi kuorivat ihoa. Tuote sopii rasvaiseen taipuvaiselle-, pintakuivalle- sekä ikääntyvälle iholle eli erittäin monipuolisesta tuotteesta on kyse (kaikki perheemme naiset äidistä tyttäriin testanneet naamion). Omalla iholla huomaan kuinka etenkin nenän alueella naamio imee epäpuhtauksia (ei kuvaa, koska muuten saattaa mennä aamupuuro, lounas tai iltatee väärään kurkkuun 😀 ). Tuotteen käytön jälkeen iho tuntuu pinkeältä ja ehkä hitusen kireältä, mutta hyvässä mielessä. Kasvorasvat imeytyvät ihoon kuin unelma ja tuntuu, että niistä saadaan kaikki hyödyt ja tärkeät aineosat irti. Raikas tunne iholla säilyy monen päivän ajan.

 

Photo 27.4.2014 13.43.30

 

GlamGlow tuoteperhe kasvaa hurjaa vauhtia. GlamGlow Youthmudin rinnalle on jo tullut epäpuhtauksiin ja rasvaiselle iholle suunnattu Supermud, kosteuttava Thirstymud (tätä en ole vielä löytänyt kaupoista) sekä silmänympäryksille Brightmud (tämä testauksen alla!). Tuotteita löytyy ainakin Sokoksista (Huom. Tällä viikolla ke-su -15% normaalihintaisista tuotteista S-etukortilla) ja Stockmanneilta. Hinnat pyörivät 50e molemminpuolin, mutta älä anna hinnan pelästyttää. Toki tuotteita voi tilata myös netistä (huom! netistä tilattavissa myös näytekokoja).

 

Iho hehkumaan ja valmiiksi kesäaurinkoa varten! 🙂

 

 

 

 

2 vastausta artikkeliin “GlamGlow Youthmud – luksusmutanaamio (+kuorinta)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s