Ensipuraisu: NYX Butter Gloss huulikiillot

Photo 4.5.2014 13.43.01
Järjestyksessä vasemmalta: Apple Strudel, Merengue, Peaches and Cream, Crème Brulee ja Maple Blondie.

 

Luomivärien ohella tunnustaudun myös huulimeikkihamastraajaksi (huulikiillot, huulipunat, huulirasvat, kaikki menee 😀 ). Siispä seuravaaksi ensipuraisuksi luonnolisesti valikoitui NYX Butter Gloss huulikiillot ja voi pojat kuinka herkkuja nämä ovat! NYX Butter Gloss huulikiillot ovat ihanan pigmenttisiä ja juuri sopivan peittäviä, kuitenkin helppo levittää jopa ilman peilia (tämä tärkeä kriteeri itselleni). Koostumus on kermainen, ”smooth” eikä lainkaan tahmainen. Värivalikoima on mielestäni erittäin kattava huulikiiltosarjaksi. Kuin kirsikkana kakun päälle, Butter Glossien tuoksu on mitä ihanin, lähes syötävän hyvä (makeahko, hattarainen, karkkinen). Myös huulikiiltojen nimet saavat vedenkielle ;). Kyseessä ei kuitenkaan ole kestohuulikiilto, joten päivän mittaan kiiltoa saa sipaista muutamaan otteeseen lisää. Itse ostin NYX Butter Glossit ebaystä, mutta nyt niitä saa suomalaisesta nettikaupasta, eivätkä onneksi ole riistohintaisia (8,90 kpl). Nettikaupassa myös muita NYX-sarjan kosmetiikkatuotteita. Tässä linkki nettikauppaan: http://www.pretty.fi/.

Tässä swatchit (käsinäytteet) ja tarkemmat kuvaukset omasta NYX Butter Gloss huulikiilto kokoelmasta.

 

Photo 27.5.2014 17.24.30
Järjestyksessä vasemmalta: Apple Strudel, Merengue, Peaches and Cream, Crème Brulee ja Maple Blondie.

 

Apple Strudel: Täydellinen korallinen pinkkisävy on lähellä omien huulieni väriä ja saa ne näyttämään luonnollisilta, mutta samalla astetta paremmilta. ”Your lips but better”.

Marengue: Kevään ja kesän hittisävy eli kylmähkö pinkkilila. Tämä toimii loistavasti esimerkiksi päivettynyttä ihoa vasten, pienenä piristyksenä naturellin meikin kanssa.

Peaches and cream: Tummempi pinkki, hitusella korallia. Raikas kesäinen sävy, toimii hyvin myös arkena vaikka hieman räväkämpi.

Crème Brulee: Huippu nude! Mielestäni sopii lähes kaikille ihosävyille, ei liian vaalea eikä turhan tumma. Upea yhdistettynä tummempaan silmämeikkiin, mutta loistava myös arkimeikin parina.

Maple Blondie: Hieman Apple Strudelia pinkimpi, mutta nämä sävyt ovat kuin siskokset. Ihana heleä pinkki, joka saa huulet hehkumaan.

 

Kesäisiä pusuhuulia ja iloisia hymyjä! 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s