Kuorimalla kroppa siloiseksi ja pehmeäksi – neljä hyväksi todettua (ja namituoksuista) tuotetta

Photo 4.9.2014 17.24.33

Olen innokas vartalon kuorintatuotteiden puolesta liputtava ja sen siivittämänä halusin jakaa mielipiteeni täällä blogissa muutamasta hyvästä ja toimivasta tuotteesta. Kuorinta auttaa ihoa pysymään siloisenä, pehmeänä, hehkuvana ja terveenä. Ihon kuorintavoide/geeli/suola kannattaa valita oman ihotyypin mukaan ja kosmetiikkamarkkinoilta onneksi löytyy jos jonkinmoista purnukkaa sekä tuubia, josta jokainen taatusi löytää mieleisensä. Myös karkeusasteissa on paljon eroja. Aina myöskään karkein ei ole se kuivattavin, joten kannattaa tutustua tuotteeseen huolellisesti. Ihon kuorinnasta hyötyvät kaikki ihotyypit. Kuorintatuotteita löytyy lähes kaikissa mieleenjuolahtavissa tuoksuissa ja sekös on ihanaa (etenkin kaikille”vihi-koirille” niinkuin minä, jotka nauttivat tuoksuista suunnattomasti! 😀 ). Kuorintatuotteet ovat ehdoton must itseruskettajien käyttäjille, ne takaavat tasaisemman ja kauniimman sävyn, kun kuorit ihon ennen itseruskettavan levittämistä (tämä pätee myös kevyesti asteittain itseruskettavien vartalovoiteiden kanssa). Oma ihoni on suhteellisen normaali ja harvoin mistään kohdin hurjan kuiva, joten tämä on hyvä pitää mielessä kuorintatuotteiden käyttökokemuksia lukiessa. Mainitsen kuitenkin jokaisen tuotteen kohdalla minkä tyyppiselle iholle itse suosittelisin. Ja eikun asiaan!

 

Photo 4.9.2014 17.17.40

1. I love… starwberries & milkshake (hinta noin 5-6e/ esim. Sokos, Anttila)

Noniin myönnettäköön, tämä tuote lähti mukaan kermaisen mansikka tuoksun takia, mutta päätyikin olemaan toimivan tuoksun lisäksi myös toimiva tuote. Tuotesarjassa on ainakin neljä muutakin namituoksua (näitä joutuu ehkä hamstraamaan lisää). Esittelemistäni tuotteista vähiten karkea ja sitä myöten myös vähiten kuoriva. Juoksevin koostumus, kaikista lähinnä suihkuvoidetta. Kuorivat rakeet miellyttäviä ja melko suuria. Tuoksu huumaava ja jää tuoksumaan kylpyhuoneeseen, mutta ei niinkään vahvasti iholle. Tuote ei kuitenkaan ole mikään tehokosteuttaja, joten todella pintakuivalle iholle en välttämättä suosittelisi.

 

Photo 4.9.2014 17.20.13

2. Herbina Kaura-Suklaa vartalokuorinta (hinta n.5e/ruokakaupoista isoihin tavarataloihin)

Voiko mikään tuote olla huono, jos siinä on suklaan tuoksua? 😀 Noh, arvatakkin saatta, että tuoksu on IHANA ja ehkä hieman ”leivosmainen”. Suklaa ja kauran tuoksu yhdessä luo lämpimän ja pehmeä aromisen tunnelman. Tuote on melko rakeinen ja tahnamainen, mutta ei mitenkään epämiellyttävä. Kuorii tehokkaasti ja jättää hieman napakan tunteen ihoon. Tämäkään tuote ei jätä vahvaa tuoksua ihoon, mutta kylpyhuone tuoksuu miellyttävästi suklaakaurakekseille 😉 Tästä tuotteesta mielestäni hyötyy myös kuivuuteen taipuvainen iho.

 

Photo 4.9.2014 17.18.07

3. Osmia Villiruusu- jojobaöljy kuorintasuola (hinta n.15-17e/verkkokaupat)

Ruusun tuoksu on aina lukeutunut lemmpareihini, koska se on hyvin puhdas ja raikas luonnollinen tuoksu. Tämä tuote onkin kuin silkkaa ruusua hieroisi kroppaan. Tuote on erittäin rakeinen ja sen voi jo päätellä nimestä, hienojakoiset suolakiteet suorittavat kuorinnan. Purnukka on riittoisa ja kuorintasuola erittäin tanakkaa. Kuorii tehokkaasti, mutta jättää iholle ihanan pehmeän ”kalvon” (jojobaöljy), joten soveltuu kosteuttamaan mielestäni hyvin myös kuivaa ihoa. Tämä tuote tuoksuu juuri sopivasti iholla sekä kylpyhuoneessa.

 

Photo 4.9.2014 17.19.02

4. Lush – Rub Rub Rub kuorintasuola (n.25e/Lush-liike ja verkkokaupat)

Lushin Rub Rub Rub oli ensimmäisiä tuotteita, joita kyseiseltä merkiltä kokeilin (ja innosta hyppelehdin, kun merkin oma liike avattiin Helsinkiin !). Hieman tyyriimpi tuote on kaikkea mitä lupaa eli lähes täydellinen kuorintatuote. Hauskaan purnukkaan pakattu paksuhko kirkkaan sininen kuorintasuola on riittoisaa tavaraa. Kuorii järjettömän tehokkaasti, mutta pehmeästi. Myös hyvin kosteuttava tuote, jolloin soveltuu erittäin hyvin myös kuivalle iholle. Tuoksu on huumaava ja melko vahva (kaikki Lushin tuotteet tuoksuvat vahvasti). Kuorintasuola on eettisesti tuoreista raaka-aineista käsin valmistettu (tuotteissa hauskasti aina päivämäärä, paikka ja tekijän nimi piirretyn kuvan kera). Jää tuoksumaan iholle suht vahvasti, mutta miellyttävästi. Myös kylpyhuone kylpee tuoksussa.

 

Herkullisen tuoksuvia kuorintahetkiä! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Kuorimalla kroppa siloiseksi ja pehmeäksi – neljä hyväksi todettua (ja namituoksuista) tuotetta

    1. jenandnellys

      Lush on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kosmetiikkamerkki ja itse kauppakin melkoinen elämys 🙂 Täytyypä tutkiskella Rituals-merkkiä, mielelläni kokeilen uusia tuulia! Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s