Kauneus

Kauneuden osa-alue koostuu Jennin testailuista ja etenkin toimiviksi havaituista tuotteista. Tahdon jakaa tietoa ja niksejä koko kauneuskäsitettä ajatellen, mutta erityisesti meikkaukseen, ihon- ja hiustenhoitoon sekä kampauksiin liittyen. Olen erittäin kiinnostunut kauneudenalan uusista tuulista ja seuraan aktiivisesti ulkomaisia meikkibloggareita. Esteettisyys ja estetiikka kokonaisuudessaan kiehtovat.

”Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out.”

 jenni 2

2 vastausta artikkeliin “Kauneus

  1. Jarianna Laitinen

    Upeat nuo metallivärit.kävin tänään koemeikissä mutten saanut metallinhohtoa make Up storen meikeistä tai meillaajalta.olisiko teistä jompi kumpi kiinnostunut tekemään häämeikin 29.7.?olisin super onnellinen!
    Yst. Jarianna Laitinen

    1. jenandnellys

      Hei Jarianna! 🙂 Alkuun pahoittelut vastauksen luvattoman myöhäisestä ajankohdasta :/ Valitettavasti en ole (meistä siis Jenni tekee meikkejä) morsiammen meikkiä vielä tehnyt kertaakaan (häävieraan/kaason meikkejä tosin tehnyt useita) ja oletettavasti olet jo varmasti tähän mennessä löytänyt uuden meikkaajan? 🙂 Jos kuitenkin vielä olisi tarvetta metallisellemeikille, niin toki voidaan lisää asiasta keskustella 🙂 Ystävällisin terveisin, Jen&Nelys/ Jenni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s